Tømrer i Herning

Din håndværker i Jylland klarer opgaven

Har du brug for en tømrer i Herning eller omegn? Henneberg Byg & Vikarservice er stabil leverandør af dygtigt og omhyggeligt håndværk. Ring for et uforpligtende tilbud på 21 45 57 35

Vi er et snedker firma fra Herning egnen, der hovedsageligt servicerer private i midtjylland (Sinding, Ørre, Vildbjerg, Aulum og omegn) med almindeligt håndværker arbejde. Det er udskiftning af døre og vinduer, tag- og gips-arbejde, reparationer, renovering mv.

Mere end en håndværksvirksomhed

Når opgaven kræver det, kan vi imidlertid mere end træarbejde. Skal du have panoramavindue i stuen eller passer din nye dør ikke med åbningen, der holdt den gamle – så klarer vi også murer-arbejdet. Skal der mures og kloakeres i din nye tilbygning, klarer vi det ud over arbejdet med dine døre, vinduer og dit tag.

Desuden kan vi anskaffe alle materialer og bygge amerikanske bjælkehuse efter dine ønsker og tegninger.

Vi gør det via faste samarbejdspartnere inden for murer-faget og VVS. I det hele taget har vi et stærkt netværk af alle slags håndværkere fra lokalområdet, der kan hjælpe dig med hvilken som helst opgave, du skal have løst.

Sidst, men ikke mindst fungerer vi som underleverandører på opgaver til større entrepriser i midtjylland. Er du entreprenør og presset på tid? Har du brug for en dygtig tømrer, kan du altid ringe til os.

Henneberg Byg satser på kvalitet

Stabilitet og bevidsthed om kvalitet er alfa og omega for Henneberg Byg og Vikar-service.

Som firma lever vi af tilfredse kunder, der anbefaler vores arbejde til folk, de kender.

Derfor leverer vi løsninger, der holder en høj kvalitet. Vi leverer altid til tiden og du bestemmer selv om vi skal arbejde til faste priser eller om arbejdet skal foregå på timebasis. Vigtigt for dig er også at vide, at vi altid rydder op efter os, når arbejdsdagen er forbi.

Ring til din samarbejdspartner i Jylland

Er du fra Herning eller omegn? Vi tager gerne en uforpligtende snak om dit byggeprojekt. Ring for dygtigt tømrer arbejde og godt håndværk i øvrigt på 21 45 57 35